Online магазин за канцеларски и офис материали с най- добра актуализация в България!

Категории

Условия

КАК СЕ ПОРЪЧВА? в online магазина на КЕЪР 4 ОФИС / Care 4 Office
За да пазарувате, трябва да сте регистриран! Това можете да направите предварително или след като сте избрали стоки и услуги! Регистрацията се прави от поле "Welcome, Log in", горе в дясно и се следват указанията. Минималната стойност на поръчаните стоки е 25 лв с ДДС. Продуктите са групирани в категории и подкатегории, които може да изберете от полето в ляво. Всяка една от тях съдържа определен брой стоки - богат снимков материал, подробни описания, детайлна характеристика, разнообразие от цветове, свързани продукти и други. След като сте избрали желаните неща, можете да проверите вашата "кошница" и да промените количествата (намалите или увеличите) и да преминете към плащането.
ПОЛЗИ от РЕГИСТРАЦИЯТА
Когато влезете в системата като регистриран потребител, вече разполагате с допълнителни възможности, отнасящи се към личния Ви профил (МОЯ АКАУНТ). Тя е създадена за удобство и използването и прави работата в магазина лесна, бърза и приятна.
Вашето персонално меню съдържа:

- - Моите поръчки
Тук се пази пълна история на вашите предишни поръчки. Имате достъп до всички документи, генерирани от системата. Бърза справка за всяка поръчка в детайли - дата, номер, начин на плащане, използван куриер и адреси в документа, PDF формат на поръчката, изпратени и получени съобщения към поръчката, статус на поръчката, продукти, количества, единични цени, обща сума и допълнителни разходи (ако има такива). Поръчките минават през един или повече от един статуса. Възможни са следните статуси: „Плащането е прието”; „В процес на обработка”; „В процес на доставка”; „Доставена”; „Отказана”; „Грешка в плащането”; „Изчакване на банков превод”. Тук ще се запознаете с етапите на нашия търговски процес.

- - Моята лична информация
Данните, които сте въвели по време на вашата регистрация са важни за издаването на счетоводен документ и персоналният контакт с вас, поради което тяхната коректност и поддържането им актуални е важно условие за работа в електронен магазин КЕЪР 4 ОФИС. В секция “Вашия профил” можете да редактирате въведената информация и така сами да се грижите за валидността на данните за вашата фактура.

- - Моите адреси
Тук се въвеждат данните за адресите, които ще ползувате – вашият адрес за фактура и/или на офиса, както и различни адреси за доставка /склад, печатница и др./. Тяхната достоверност и навременна актуализация са важни за нас и определят надежността и навременността на всяка доставка. Затова своевременно коригирайте настъпилите промени във вашия адресен статус.

- - Моите ваучери
Разнообразен маркетингов инструмент за задълбочаване на отношенията между клиент и екипът на КЕЪР 4 ОФИС.
КАК СЕ ПЛАЩА?
Възможни са два начина на плащане:

- В брой при доставка.
- Плащане по банков път.
КАК СЕ ДОСТАВЯ?
Гарантирана безплатна доставка за поръчки над 60 лв. с ДДС за района на София. При стойност на поръчката под 60 лв с ДДС ( за София), КЕЪР 4 ОФИС начислява допълнителни административни и транспортни разходи в размер на 6.00 лв. с ДДС. За провинцията според цените на избраният куриер.
Точна и сигурна доставка - до 24 часа от потвърждението на вашата поръчка! Винаги имате актуална информация за движението на вашата поръчка ( виж статус на вашата поръчка). Подробно можете да се запознаете с вида и начините на доставка от полето "Информация - доставки" долу в ляво.
КАК СЕ ПРАВЯТ РЕКЛАМАЦИИ?
Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на доставка. Вследствие на рекламацията потребителят приема замяна на продукта или получава обратно по споразумение заплатената сума. Рекламираната стока следва да се предостави на търговеца в оригиналната опаковка заедно с придружаващата я документация.
КАК СЕ ТЪРСИ?
Търсенето е възможно при минимум 4 символа от началото на заглавието или от части на съдържанието, стига ключовата думата да е по дълга от 4 символа. Например: Вие търсите думата `бележник`, написвате `ележ` и Ви излизат всички продукти съдържащи в описанието думата `бележник`.
ЦЕНОВА ПОЛИТИКА
КЕЪР 4 ОФИС си запазва правото да променя цените в сайта по всяко време, без предварително известие. Ако по някаква причина се получи поръчка на продукт с нулева стойност, КЕЪР 4 ОФИС няма ангажимент да достави избрания продукт на нулева стойност. Ангажира се да направи допълнителна оферта и ако я приемете да пристъпи към изпълнение.
БРАНДИРАНЕ
КЕЪР 4 ОФИС предлага и услуги по брандиране, които са предмет на допълнително споразумение към дадена поръчка. Брандирането изключва фиксирани ценови условия. Всяка услуга е строго индивидуална, специфична и цената зависи от сложността, качествените характеристики, технически възможности и изходящия файл на клиента. При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите.

ВАЖНО! Всички цени са с включен ДДС. Благодарим Ви че посетихте нашия сайт и се надяваме да сте останали удоволетворени от най-актуалният електронен магазин за офис консумативи, канцеларски материали и оборудване!

Обратно Обратно

НачалоНачало

Количка  

(празна)

Новини

Manufacturers